Friday, March 19, 2010

Watch Online Ay Lav Yu Latest Turkish Comedy Movie 2010 Trailer Download Free Review Cast and Crew & Photos


Ay Lav Yu Turkish Comedy Movie 2010

Cast And Crew
Starring: Fadik Sevin Atasoy , Sermiyan Midyat ,
Ayşenil Şamlıoğlu , Mariel Hemingway , Erdoğan Tuncel,.
Director: Sermiyan Midyat
Writers:Sermiyan Midyat
Release Date:11 March 2010
Genre:Comedy
Language:Turkish
Country:Turkey

Romantic movie movie story English movie online movie trailer movie review Comedy Movie movie Hollywood movie online

Ay Lav Yu Turkish Movie Review:
Sezonun en iddialı komedi filmi ‘Ay Lav Yu’nun teaser’i internette tıklanma rekorları kırıyor.
Youtube ve izlesene.com,’un da aralarında bulunduğu birçok internet sitesinde yaklaşık 300 bin tıklanma rakamıyla büyük ilgi gördüğü anlaşılan filmin teaser’ı yeni yılın ilk günlerinden itibaren sinemalarda da gösterilmeye başlanacak.
Amerikan futbol topuyla çocukların köyde yaptıkları karşılaşma sahnelerinin yer aldığı görüntüler, izleyenleri hem güldürüyor hem de şaşırtıyor. Filmin teaseri yaklaşık bir ay kadar sinemalarda gösterildikten sonra fragmanı da daha sonra izleyicisine ulaşacak. ‘Aşk hey yerde yazıldığı gibi okunur’ sloganıyla, Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği, aynı zamanda Steve Guttenberg, Mariel Hemingway, Kathie Gill, Josh Folan, Meray Ülgen, Aysenil Şamlıoğlu ve Fadik Sevin Atasoy ile rol aldığı Ay Lav Yu, 12 MART 2010’ta beyaz perdede sinema izleyicisiyle buluşacak.
Steve Gutenberg ve Mariel Hemingway’in de katılacağı gala gecesi, film kadar misafirlere yapılacak hoş sürprizlerle de çok konuşulacak… Kürtlerin sadece Türkiye’ye değil, Amerika’ya ve dünyaya, dünyanın da buraya açılımını oldukca sivri, politik ve çok komik bir dille anlatan film, değişik konusu ve komedisiyle seyirciye sıra dışı ve bol kahkahalı iki saat vaat ediyor. Mardinli İbrahim’le, Colaradolu Jessica’nin aşkının etrafında gelişen olaylarla izleyicinin hayli ilgisini çekeceğe benzeyen filmi sinema izleyicisi daha şimdiden merakla beklemeye başladı bile…
Sermiyan Midyat’ın yönettiği ve Sermiyan Midyat, Kathie Gill, Steve Guttenberg ile Mariel Hemingway’in oynadığı Ay Lav Yu, önümüzdeki aylarda Plato Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Tinne Köyü’nün muhtarı Yusuf Ağa, resmi olarak kaydı bulunmayan köyünü tanıtmak için devlet büyüklerine mektuplar yazmaktadır. Oğlu İbrahim’i de sırf bu amaç uğruna, okuyup büyüsün diye bir fakülte avlusuna bırakmıştır. Papaz Hana, İbrahim’i nüfusuna geçirmiş ve ona sahip çıkmıştır. İbrahim 30 yaşına geldiğinde Amerikalı aşkı Jessica’yla birlikte köye dönmüştür. Tinne köyü Kürt genci İbrahim ve Amerikalı Jessica’nın vatanı olabilecek midir?



No comments:

Post a Comment