Thursday, December 31, 2009

Watch Online Turkish Western Movie Yahsi Bati Download Free Trailer Review Photos Cast Crew


Yahsi Bati Turkish Comedy Western Movie 2010

Cast And Crew


Cast : Zafer Algöz ,Mazlum Cimen ,Cansu Dere ,Demet Evgar ,
Ozan Guven,Tuncay Özinel ,Ugur Polat ,Süleyman Turan ,Özkan Ugur,Cem Yilmaz

Director: Ömer Faruk Sorak
Writer:Cem Yilmaz
Dueration: 120 minutes
Language:Turkish
Country: Turkey
Release Date: 8 January 2010 (Turkey)
Genre: Comedy | Western

Turkey Film Plot :

Yahşi Batı daha önce açıklandığından erken bir tarihte gösterime sunulacak. Filmin eski gösterim tarihi 8 Ocak 2010'du fakat Cem Yılmaz'ın verdiği kararla film 1 Ocak 2010'da vizyonda sizlerin beğenisine sunulacaktır.Watch online Movie Trailer free Yahsi Bati Hollywood film.The film Directed by Ömer Faruk Sorak .

Yahsi Bati Turkish Film Review :

Büyük komedyen Cem Yılmaz en son filmi olan Yahşi Batı Ocak ayında sinema severlerle buluşuyor. Gora ve Arog filmlerinden sonra farklı bir konsepte sahip Yahşi Batı’da oyuncu kadrosunun büyük bir çoğunluğu diğer Cem Yılmaz filmlerindeki oyunculardan oluşuyor.

Her zamanki gibi başrollerde Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz ve tabiki Özkan Uğur’dan bulunuyor. Yahşi Batı’da ayrıca Cansu Dere, Süleyman Turan, Dilek Çelebi, Mazlum Çimen, Tuncay Özinel, Uğur Polat, Ferdi Sancar, ve Yılmaz Köksal gibi önemli isimler de rol alıyor. Filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını ise tanıdık bir isim olan Ömer Faruk Sorak yapıyor. Filmin konusu Cem Yılmaz’ın mizahi Osmanlı harmanlamasından çıkma bir western filmi tadında komedi denilebilir. 19. yy sonlarına doğru o dönem padişahı 1.Abdülhamid tarafından bir görev verilir. Filmdeki Aziz Bey(Cem Yılmaz) ile Lemi Bey(Ozan Güven) padişah tarafından kendilerine verilen görev icabı taşıdıkları çok değerli bir elması ve büyük miktardaki parayı Amerikan başkanına teslim etmek zorundadırlar.Aziz Bey ile Lemi Bey Bu niyetle yola çıkan Aziz Bey(Cem Yılmaz) ve Lemi Bey(Ozan Güven) Amerika’ya ayak basarlar.
Buraya kadar herşey normaldir, yollarına devam etmek için bir western filmi klasiği olan posta arabalarından bir tanesine binerler. Ve macera bundan sonra başlar; haydutlar tarafından soyulan kahramanlarımız çaresizlik için kalırlar. Bu yüzden kendilerini soyan haydutları bulmak zorundadırlar ve bunun için yine Türk işi bir plan kurarlar. Bu planları işlemeye başlasa da bir gün karşılaştıkları Calamity Janevari(Demet Evgar) tarafından köşe şıkıştırılırlar. Yine burada Aziz Bey(Cem Yılmaz) türlü komik çabalarla Calamity Janevari(Demet Evgar) ‘yi ikna ederken normal yollardan mücadelesine devam ediyor. Hikayemizim bu anına kadar ki komik sahneler hakkında belirli bir bilgi yok. Ancak bu noktadan sonra sizlerle paylaşabileceğimiz birkaç komik sahne mevcut; Aziz Bey(Cem Yılmaz) karagöz – hacivat oynatmaktan tutun da ilk kolanın icadına kadar birçok eğlenceli sahneler içeriyor.Calamity Janevari (Demet Evgar) - Yahşi Batı



This Movie Links With Review Thousands of people think same so download and watch movies whenever and wherever they want. With the advent of internet, it has become much easier to watch free online movies. There are thousands of free movie download sites, allowing you to download any movie with highest quality and also with full speed Youtube With Thanks Online Movie Trailer

No comments:

Post a Comment